Sådan behandler du en indsigelse

Når du logger ind på Dashboard (https://dashboard.clearhaus.com/#/login) for at behandle en indsigelse, vil du under fanen Cases se, at en indsigelse kan have 4 forskellige stadier: New, Open Pending og Closed.

• New: Vi afventer at du behandler sagen. Du kan svare på indsigelsen, ved at sende den nødvendige dokumentation eller acceptere indsigelsen.
  • Open: Når du har svaret på indsigelsen skiftes status fra New til Open. Nu kan vi behandle sagen overfor kortudsteder/kortholder.
  • Pending: Afventer upload af dokumentation fra Udsteder/kortholder og herefter skiftes status til “New”.
  • Closed: Sagen er lukket fordi du har accepteret indsigelsen, svaret inden deadline, eller ikke svaret indenfor deadline.

Sådan gør du

Klik på den sag der skal behandles under New.

I første billede vil du se en beskrivelse af kortholders indsigelse.

Der er også en liste med den dokumentation du skal  uploade til os i 1 samlet PDF fil, såfremt du ønsker at svare.

Nederst på siden kan du se 3 faner:

• Comments: Her kan du/vi tilføje en kommentar.
  • Files: Her kan du uploade din PDF fil med dokumentation. Du kan også se de filer der er uploadet på sagen.
  • Events: Baggrundsinformation om sagen.

Accepterer du en indsigelse, skal du:

1. Klik ”Accept i højre side af skærmen

Indsigelsen er nu accepteret af dig og sagen er lukket - Closed.

Besvarer du indsigelsen, skal du:

1. Klikke på fanen ”Files”
  2. Klik på ”Upload new file”
  3. Vælg herefter den fil du ønsker at uploade
  4. Når filen er indlæst klikker du på ”respond i højre side af skærmen

Du har nu besvaret indsigelsen, og vi kan behandle sagen.