Inviter en bruger ind på din konto

Det er let at invitere en anden bruger ind på din konto.

Du skal blot vælge din organisation ved at klikke på organisationens navn i søgefeltet.

Under sektionen "Invite" indtaster du email adressen på den person der skal have adgang til din konto. Der kan tilknyttes en kommentar, som medsendes i den mail som personen får sammen med invitationen.

Herefter skal du blot klikke på "invite" og personen er hermed inviteret og har adgang til din konto i Dashboard.