Hvordan skifter jeg min bankkonto?

Hvis du ønsker at vi skal udbetale dine penge til en anden bankkonto skal du bare kontakte os via support@clearhaus.com

Mailen skal indeholde følgende:

Jeg vil gerne ændre bankkontoen der hører til min indløsningsaftale med Clearhaus.

Min indløsningsaftale har nummer 02xxxxxx

Indløsningsaftalen er indgået med xxxxxxxx (selskabsnavnet)

Oplysning om nuværende bankkonto:

Bankens navn

Bankens SWIFT kode

IBAN nummer

Navn på kontohaver

Oplysning om fremtidig bankkonto:

Bankens navn

Bankens SWIFT kode

IBAN nummer

Navn på kontohaver

Derudover skal du vedhæfte dokumentation for ejerskab af bank konto, fx et skærmdump af kontooplysningerne fra netbank.

Når vi har modtaget disse oplysninger ændrer vi udbetalingskontoen og alle betalinger fremadrettet vil tilgå den nye konto.

Vi sender altid pengene til den konto der er blevet oplyst til os og hvis den konto ikke længere er gyldig vil modtagende bank returnere beløbet til Clearhaus.

Sker dette vil vi tilbageholde alle fremtidige udbetalinger indtil vi har modtaget information om nye bankkontooplysninger.